Марсель Маліновського та Страсбур Соболя програли в Лізі 1: відомі оцінки українців за заключні матчі сезону

Переглядів 3583
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Марсель Маліновського та Страсбур Соболя програли в Лізі 1: відомі оцінки українців за заключні матчі сезону
Руслан Маліновський. Фото: Google
Українські футболісти Руслан Маліновський та Едуард Соболь взяли участь в поєдинках чемпіонату Франції, захищаючи кольори Марселя та Страсбура.

Третього червня в рамках 38 туру французької Ліги 1 зіграли за свої команди футболісти збірної України Руслан Маліновський та Едуард Соболь.

Аяччо на своєму полі виграв у матчі з Марселем Руслана Маліновського, який вийшов на поле у стартовому складі та був замінений на 80 хвилині. Корсиканці обіграли провансальців з рахунком 1:0, а Маліновський від порталу WhoScored отримав оцінку 6,5.

Також Лорьян переміг з рахунком 2:1 Страсбур Едуарда Соболя. Українець вийшов на заміну по перерві та результативними діями не відзначився. WhoScored оцінив гру українського футболіста також оцінкою 6,5.

Марсель після трьох поразок поспіль з 73 очками в активі фінішував на другому місці в турнірній таблиці Ліги 1. Команда Маліновського зіграє в кваліфікації Ліги чемпіонів за право взяти участь у груповому раунді найпрестижнішого єврокубку. Страсбур з 40 балами посів 15 позицію та залишився в Лізі 1.

Чемпіоном Франції з 85 очками став Парі Сен-Жермен. Другу позицію посів з 84 балами Ланс, який на фініші сезону виграв сім поєдинків поспіль.