Масштаби можливих договірних матчів в УПЛ лякають: букмекери знімають з лінії матч Львову

Переглядів 618
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Масштаби можливих договірних матчів в УПЛ лякають: букмекери знімають з лінії матч Львову
Гравці ФК Львів. Фото: УПЛ
Вітчизняні букмекери поступово знімають з лінії прийом ставок на поєдинок 27-го туру УПЛ між Рухом та Львовом. Фіксується аномальна активність руху коштів.

Явище можливих договірних матчів в українській Прем'єр-лізи набуває лякаючого характеру закономірності.

За інформацією журналіста та ведучого Ігоря Бурбаса, деякі вітчизняні букмекери поступово знімають з лінії матч Рух - Львів. Інші просто понижують котирування. 

«Все йде до того, що господарі виграють без зайвих надзусиль. Суперник, який змирився з останнім місцем у таблиці, на даний момент не збирається виставляти на гру найсильніший склад. Підкреслюю, що саме на даний момент. Сподіваюсь, ситуація зміниться і Львів дасть бій. Але багатьох основних гравців в команді заздалегідь попереджають, щоб до найближчого туру не готувались, бо грати вони не будуть», – написав Ігор Бурбас у своєму телеграм-каналі.

Лише за останній тиждень це вже третій випадок, коли команду УПЛ підозрюють у ймовірно договірних іграх. Раніше повідомлялось, що в УАФ зацікавились поєдинками Металіста, згодом стало відомо, що керівництво Металіста 1925 просить припинити приймати ставки на їх гру і от тепер до цього списку додався ще й Львів.