В УПЛ назріває величезний скандал: керівництво Металіста 1925 просить припинити приймати ставки на їх гру

Переглядів 1141
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
В УПЛ назріває величезний скандал: керівництво Металіста 1925 просить припинити приймати ставки на їх гру
Гравці Металіста 1925 на тренуванні. Фото: Google
Представники харківського Металіста 1925 просять футбольне керівництво країни закрити букмекерські лінії на матч 28-го туру УПЛ. В ньому їх команда гратиме проти Інгульця.

Кінцівка сезону 2022/2023 років в українській Прем'єр-лізі обіцяє бути дуже спекотною. І мова не лише про боротьбу за золоті медалі, яку відчайдушно ведуть між собою  донецький Шахтар і дніпровський Дніпро-1.

За інформацією Ютуб-каналу ТаТоТаке, керівництво харківського клубу Металіст 1925 звернулося в УАФ, УПЛ та Комітет етики та чесної гри з проханням закрити всі букмекерські лінії на гру їх команди проти Інгульця!

Наразі вогняний інсайд ні в Металісті 1925, ні в УАФ, УПЛ чи Комітеті етики та чесної гри ніяк не прокоментували.

Нагадаємо також, що на тижні Українська асоціація футболу серйозно взялася за інший харківський Металіст. Той, що без приставки 1925. Футбольні функціонери підозрюють клуб у договірних матчах.

Насамперед мова про гру  24-го туру української Прем'єр-ліги між Дніпром-1 та Металістом (5:0).

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко заявив, що ця гра привернула до себе увагу Комітету етики та чесної гри, оскільки на цей поєдинок був нетиповий високий рух ставок.

Зустріч між Інгульцем та Металістом, яка може носити договірний характер, має відбутися у Петровому 25 травня. Початок матчу запланований на 14:00.