Матч 19-го туру УПЛ опинився під підозрою: журналіст повідомив подробиці

Переглядів 1926
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Матч 19-го туру УПЛ опинився під підозрою: журналіст повідомив подробиці
Фото: ФК Минай
Спортивний журналіст Сергій Болотніков заявив про підозри у договірному характері поєдинку 19-го туру української Прем'єр-ліги між Минаєм та Інгульцем (1:2).

Минай програв Інгульцю у домашньому поєдинку 19-го туру чемпіонату України, який відбувся 1 квітня (1:2).

Господарі вели у рахунку до 85-ї хвилини зустрічі, але потім центрбек закарпатців Олександр Мельник забив м'яч у власні ворота, а на останніх секундах компенсованого часу Інгулець вирвав перемогу завдяки голу з пенальті у виконанні Максима Ковальова.

Авторитетний український журналіст Сергій Болотников в ефірі ютуб-каналу «KDK» повідомив про підозри у нечесному характері поєдинку.

«Мені надійшов сигнал від футбольних, знаючих людей, що є дуже переконливі чутки, що це був «злив», що Минай та Інгулець зіграли три в три [очка] – у першому колі Мінай виграв у Петрово, а тепер команди «добазарилися» повернути боржок.

Я перевірив у своїх знайомих букмекерів, чи були підозрілі ставки та виграші. Мені сказали, що так, були ставки на Інгулець перед матчем, а під час гри – на тотал більше. Але в межах допустимого, без чогось критичного, що викликало б підозру», – сказав Болотніков.

При цьому Болотніков засумнівався, що команди могли зіграти договірний матч.

«Я переконаний, що угодники так не грають. Як можна тягнути до останньої секунди матчу? Якщо ти знаєш, що потрібно програти, то ти раніше скосиш суперника чи зіграєш рукою у своєму штрафному майданчику», – зауважив Болотніков.

У першому колі УПЛ матч між Минаєм та Інгульцем відбувся 12 вересня у Петровому в рамках четвертого туру та завершився перемогою закарпатської команди (2:1).