«Матвієнко почав деградувати»: Севідов дав пораду захиснику Шахтаря щодо подальшого розвитку кар’єри

Переглядів 1376
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Матвієнко почав деградувати»: Севідов дав пораду захиснику Шахтаря щодо подальшого розвитку кар’єри
Микола Матвієнко, Фото: ФК Шахтар
Захисник Шахтаря та національної збірної України Микола Матвієнко терміново потребує нового виклику з топ-чемпіонату Європи. У цьому впевнений відомий український тренер Олександр Севідов.

Матвієнко вже далеко не перший сезон є беззаперечним основним гравцем донецького клубу. Він може грати на двох позиціях — центральний та лівий захисник. Цією універсальність не раз користувався Шахтар.

Варто зазначити, що останнім часом почали з’являтися повідомлення про зацікавленість Брайтона до українського оборонця.

Відомий тренер Севідов вважає, що прогрес Матвієнка закінчився і почалася стадія стагнації, якщо він вже не почав деградувати.

«Коля Матвієнко. На мій погляд, хоча я не претендую, бо я так зрозумів, що я взагалі у футболі не знаюся, коли слухаю коментаторів, студії до і після футболу, Коля починає трішки деградувати. Він перестав зростати».

Також Севідов зазначив, як варто вчинити Шахтарю та Матвієнку, щоб він продовжив свій розвиток.

«Може бути партнери винні, ситуація. Плід дозрів і треба кудись рвонути в якийсь європейський чемпіонат, а час іде, і ніхто не молодшає», – заявив Севідов в ефірі YouTube-каналу «Фінти та Підкати».

Цього сезону на рахунку центрбеку 16 матчів за Шахтар у всіх турнірах. Контракт Матвієнка із «гірниками» розрахований до 30 червня 2025 року. Портал Transfermarkt оцінює гравця у 11 мільйонів євро.