«Мені не потрібно було забивати багато м'ячів, бо мав інші завдання»: Коноплянка високо оцінив свій період кар'єри у Краковії

Переглядів 1837
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Мені не потрібно було забивати багато м'ячів, бо мав інші завдання»: Коноплянка високо оцінив свій період кар'єри у Краковії
Євген Коноплянка. Фото: Google
33-річний український вінгер польської Краковії Євген Коноплянка прокоментував свою гру за команду Екстракляси. Українець сказав, якою була його роль у краківській команді.

Євген Коноплянка, у якого в кінці червня завершується контракт з Краковією, висловився про свій ігровий період у польській команді.

«За шкалою від 1 до 10 я поставив би оцінку 8,5. Мені не потрібно було забивати багато м'ячів, бо мав інші завдання. Я намагався отримувати м'яч та зберігати його для команди. Для мене це був гарний час. Можливо, уболівальники очікували, що я заб'ю багато голів за Краковію. Але моя роль була іншою», – цитує Коноплянку видання Fakt.

До слова, Краковія вже повідомила про те, що Євген залишить польський клуб.

  • Краковія у сезоні 2022/2023 з 46 очками в активі фінішувала сьомою в турнірній таблиці польської Екстракляси.
  • У сезоні 2022/2023 Євген Коноплянка зіграв за Краковію 28 матчів, у яких він записав до свого активу чотири голи та дві результативні передачі. 

Зазначимо, що в березні Руслан Ротань викликав Коно на матч відбору Євро-2024 з Англією. Український вінгер Краковії зіграв одну хвилини в програшному поєдинку проти британців (0:2).

X