Металіст 1925 – Динамо: дискваліфікації у складі обох команд – на фінальну гру біло-сині вийдуть без капітана

Переглядів 10019
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
8 голосів
Металіст 1925 – Динамо: дискваліфікації у складі обох команд – на фінальну гру біло-сині вийдуть без капітана
Сергій Сидорчук. Фото: ФК Динамо
Київське Динамо проведе матч 30-го заключного туру української Прем'єр-ліги з харківським Металістом 1925 без свого капітана Сергія Сидорчука.

У неділю, 4 червня, на стадіоні НТК імені Віктора Баннікова відбудеться гра 30-го туру УПЛ між Динамо та Металістом 1925. 

Через дискваліфікацію цю гру пропустить основний нападник киян Владислав Ванат (цей матч останній, коли форвард відбуває покарання КДК УАФ). Також біло-сині не зможуть розраховувати на капітана команди Сергія Сидорчука. Він отримав попередження у минулій грі з рівненським Вересом (3:0), тому через перебір карток (восьма жовта в сезоні) капітан своїй команді не допоможе.

Про це повідомляє пресслужба Динамо.

Тренерський штаб Металіста 1925 в свою чергу не зможе розраховувати на півзахисника Костянтина Бичека. Хавбек пропускатиме гру з Динамо через перебір карток (четверта жовта в сезоні).

Футболісти Металісту 1925. Фото: Google

Динамо наразі йде на четвертому місці в УПЛ і вже немає жодних турнірних завдань. Команда Мірчі Луческу повторила історичний антирекорд Олега Блохіна, який теж опинявся поза трійкою призерів у сезоні 2013/14. 

Для Металіста 1925 наступна гра матиме набагато більше значення, ніж для суперників. Підопічні Едмара ведуть боротьбу за виживання та мають у власному активі 31 очко. Лише різниця забитих і пропущених дозволяє наразі харків'янам уникати 13 сходинки, яка дає путівку в перехідні матчі за місце в УПЛ.

Усі матчі 30-го туру розпочнуться о 15:00 за київським часом.