«Намагатимемося відібрати очки у Динамо»: Едмар дав коментар після поразки від Кривбасу

Переглядів 10402
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Намагатимемося відібрати очки у Динамо»: Едмар дав коментар після поразки від Кривбасу
Едмар та Олег Голодюк. Фото: ФК Металіст 1925
Виконувач обов'язків головного тренера Металіста 1925 Едмар запевняє, що не розмірковує про можливі стикові матчі за виживання в УПЛ, а повністю сконцентрований на наступній грі з Динамо.

Сьогодні, 29 травня, Металіст 1925 зазнав поразки від Кривбасу (0:2). Виконувач обов'язків головного тренера Металіста 1925 Едмар дав післяматчевий коментар.

«Прикро, це не той результат на який ми розраховували. Наша хвороба – початок гри та початок другої половини, зіграли неуважно і пропустили. Тепер у нас попереду гра з «Динамо», віримо у свої сили. Іншого виходу ми не маємо, будемо боротися до кінця».

Едмар припустив за рахунок чого його команда може відібрати очки у Динамо. 

«Грати на характері, через не можу і створювати моменти. Тільки так ми зможемо перевернути ситуацію на свою користь. Будемо готуватися, не час опускати руки, треба грати до останнього. Наше завдання – залишитись у Прем'єр-лізі», – сказав Едмар.

В.о. головного тренера Металіста 1925 вважає, що якщо команда не буде вірити в те, що вони зможуть відібрати очки у киян, то немає сенсу виходити на поле.

Поєдинок 30-го туру УПЛ між командою Едмара та підопічними Олександра Шовковського відбудеться у неділю, 4 червня, на стадіон імені Віктора Баннікова у Києві. Гра розпочнеться о 15:00.

Наразі Металіст 1925 посідає 11 місце – стільки ж в Інгульця, який 13-м. Нині відразу сім команд претендують потрапити у стикові матчі, крім харків'ян та петровців – це Рух, Чорноморець, Колос, Минай.

 

X