​​«Ми грали добре, і я задоволений нашим виступом»: Лемпард дуже дивно прокоментував поразку команди Мудрика

Переглядів 724
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
​​«Ми грали добре, і я задоволений нашим виступом»: Лемпард дуже дивно прокоментував поразку команди Мудрика
Френк Лемпард. Фото: Google
Головний тренер Челсі Френк Лемпард, попри поразку від Манчестер Сіті, знайшов і позитивні моменти у грі. Наставник «аристократів» залишився задоволеним грою своїх підопічних.

Френк Лемпард зазнав чергової поразки на чолі «аристократів». Напередодні Челсі поступилися фактично резервному складу Манчестер Сіті 0:1, але фіаско зовсім не засмутило Лемпарда.

«Ми грали добре, і я задоволений нашим виступом. Грати в гостях у Манчестер Сіті завжди досить важко, незалежно від того, яку команду вони випустять на поле. Було складно, але ми добре грали після перших 15 хвилин, протягом яких виявили надто велику повагу до суперника».

Також Лемпард зазначив, що попри провал у нинішньому сезоні в АПЛ, в матчах, що залишились до завершення першості, його підопічні гратимуть на максимумі, а не опустивши руки.

«Я хочу, щоб у двох матчах, що залишилися, ми зіграли добре, а що стосується результатів, то їх я не можу контролювати. Часом цього сезону наші стандарти падали, і ми маємо знайти цьому пояснення».

Нагадаємо, що в центральному матчі 37-го туру АПЛ Манчестер Сіті вже маючи звання чемпіонів, на радість своїм фанам, які вщент заповнили трибуни стадіону, мінімально здолав переграв Челсі.

Українець Михайло Мудрик у цій грі провів трохи більше двадцяти хвилин, замінивши на полі Конора Галлахера.

 

X