«Ми грали в один-два дотики. Тут такого немає»: Кревсун розказав, як відрізняються тренування в Німеччині

Переглядів 505
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Ми грали в один-два дотики. Тут такого немає»: Кревсун розказав, як відрізняються тренування в Німеччині
Данило Кревсун. Фото: Боруссія Дортмунд
17-річний український півзахисник Данило Кревсун, який раніше займався в академіях Шахтаря та Металіста, а зараз потрапив у дортмундську Боруссію, розповів, як відрізняється тренувальний процес у Німеччині.

У січні Кревсуна запросили до одного з німецьких грандів – дортмундської Боруссії.

В ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net Кревсун розказав, які особливості у тренувальному процесі німецького гранда. Також він зазначив, на чому в Німеччині приділяється більше уваги.

«У Шахтарі ми більше грали в один-два дотики. Тут такого немає. У Боруссії дозволяють брати ініціативу на себе, робити все індивідуально. Також зазначу, що у німецькому клубі велика увага приділяється ударам по воротах. Буквально через одну вправу відпрацьовуємо удари. У Боруссії більше ігрових вправ із м'ячем», — заявив Кревсун в інтерв’ю для Fanday.net.

Нагадаємо, що 17-річний український хавбек Данило Кревсун є вихованцем академій донецького Шахтаря та харківського Металіста.

Після початку повномасштабної війни в Україні Кревсун із мамою виїхав до Німеччини. Восени минулого року Данило виступав за Пройссен із Мюнстера (U-19) у молодіжній лізі, де провів сім матчів, забив чотири голи та зробив одну результативну передачу.

X