«Ми наркомани»: дружина Пятова розповіла про негативне відношення поляків до родини легенди Шахтаря

Переглядів 117426
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
46 голосів
«Ми наркомани»: дружина Пятова розповіла про негативне відношення поляків до родини легенди Шахтаря
Сім'я Пятових. Фото: Instagram
Юлія Пятова, яка є дружиною тренера донецького Шахтаря Андрія Пятова, розповіла про період свого життя у Польщі після початку повномасштабної війни в Україні.

Дружина колишнього воротаря національної збірної України Андрія Пятова Юлія поділилася проблемами, з якими зіштовхнулася під час життя зі своїми дітьми у Польщі у 2022 році.

«Ми п'ять місяців жили в Туреччині, а потім 10 місяців у Польщі. Чи були історії з неадекватними сусідами? Так, ми наркомани взагалі, які влаштовують гучні вечірки ночами. Їх не влаштовували мої четверо дітей, оскільки біля нас жили махрові такі пенсіонери».

Юлія розповіла, що польським сусідам не подобався шум, який йшов від її дітей.

«Я їм кажу: «У нас четверо дітей, вони літати не вміють, а ходять чи бігають по квартирі». Варто трохи гупнути, як вже стукають у двері десь об 11 годині дня, це не вечір навіть. Нехай вони радіють, що ми вже поїхали».

Дружина Пятова зізналася, що їй не сподобалося життя у Польщі, але в цьому місцевих жителів вона не звинувачує.

«У Туреччині все було спокійно, там люблять дітей, а ось поляки мені не сподобалися. Проте це ж я приїхала до них, тому це моя проблема, що вони мені не сподобалися. Дякую, що ми там пожили, але вирішили повернутися, – розповіла Юлія ютуб-каналу «Анна Реброва».

  • Юлія та Андрій Пятови одружені з 2005 року.
  • Подружжя має трьох дівчаток (Дашу, Мілану та Маю) та сина (Льва), який є наймолодшим у сім'ї.
  • Пятов завершив футбольну кар'єру влітку 2023 року та увійшов до тренерського штабу Патріка ван Леувена у донецькому Шахтарі у ролі тренера воротарів.