«Ми не виконали свою мету»: півзахисник Динамо залишився незадовеленим результатами команди в минулому сезоні

Переглядів 32304
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Ми не виконали свою мету»: півзахисник Динамо залишився незадовеленим результатами команди в минулому сезоні
Олександр Андрієвський. Фото: ФК Динамо
Хавбек київського Динамо Олександр Андрієвський підбив підсумки сезону 2022/2023 років, оцінивши результати клубу та пригадавши найкращий момент для себе.

Досвідчений, 28-річний півзахисник Динамо Олександр Андрієвський детально проаналізував минулий сезон в український Прем'єр-лізі, відверто назвавши його невдалим.  

«Я не знаю, в чому причина. Ми не виконали свою мету, тому його (сезон –  прим. «УФ») не можна занести собі в актив. Упевнений, що ми виправимо це в наступному сезоні.

А взагалі, моментів неприємних було достатньо. Для мене –  це гол Шахтарю. Наприкінці сезону було багато позитивних моментів, тільки підсумковий результат зіпсував усі враження», –  сказав Андрієвський. 

Також динамівець розповів про специфіку роботи під орудою Олександра Шовковського, який тимчасово замінив на тренерському містку Мірчу Луческу наприкінці чемпіонату. 

«Тренування особливо не відрізнялися, тому що «Містер» їх курирував дистанційно. Але в іншому мені сподобалося: Шовковський спілкується з футболістами, у нього великий ігровий досвід і з ним завжди цікаво поговорити», –  сказав Андрієвський  в інтерв'ю FanDay.net.

  • В минулому сезоні Андрієвський провів за Динамо 21 гру: забив три голи, віддав дві результативні передачі;
  • До Динамо Андрієвський перебрався у березні 2015 року у статусі вільного агента;
  • Аналітичний портал Transfermarkt оцінює потенційний трансфер Андрієвського в мільйон євро.