«Ми припустилися дуже багатьох помилок»: Шовковський прокоментував поразку від Чорноморця

Переглядів 11514
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Ми припустилися дуже багатьох помилок»: Шовковський прокоментував поразку від Чорноморця
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо
Виконуючий обов'язки головного тренера Динамо пояснив втрату очок в грі з одеситами тим, що його підопічні не увімкнулись з перших хвилин гри.

Продовжити переможну серії не дозволили помилки і недостатня концентрація та певна розхолодженість гравців, яким не вдалося спіймати ритм гри з її перших хвилин. Такий лейт мотив пояснень поразки від Чорноморця прозвучав з уст в.о. головного тренера київського Динамо Олександра Шовковського на його післяматчевій пресконференції.

«У першому таймі, як і в останніх матчах, ми припустилися дуже багатьох помилок та дали велику фору супернику. Уже на 11-й хвилині поступатися в рахунку у два м’ячі. Хоча і попереджали, і показували, і казали, як грає суперник, його сильні якості» .

Шовковський наголосив на тому, що його гравці, чомусь увімкнулися в гру не з перших хвилин. Саме тому, команді і не вдалося перемогти. Хоча, шанс переломити хід гри був.

«У другому таймі виправили ситуацію, відігралися, але знову ж таки грубі помилки в кінцевому результаті не дозволили нам ані виграти, ані зіграти внічию. На жаль, ми чомусь включаємося у гру вже по ходу. Я неодноразово повторював, і футболістам у тому числі, що ми не маємо права починати грати з 5-ї, 10-ї, 20-ї хвилини».

Також Шовковський прокоментував і ситуацію довкола рішення контрольно-дисциплінарниого комітету УАФ, який дискваліфікував Владислава Ваната на три матчі. 

- Воно поки на словах, але документа ми ще не бачили.

Нагадаємо, в матчі 26 туру УПЛ Динамо в День народження клубу, якому виповнилося 96 років, сенсаційно програв Чорноморцю 2:3.

Відео повної пресконференції Олександра Шовковського та Романа Григорчука після гри Динамо – Чорноморець.