«Михайло був занадто дорогий»: відомий журналіст розповів, як італійський гранд хотів купити влітку Мудрика

Переглядів 409
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Михайло був занадто дорогий»: відомий журналіст розповів, як італійський гранд хотів купити влітку Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: Google
Італійський Мілан мав бажання придбати українського плеймейкера Михайла Мудрика, який міг стати заміною Рафаелю Леау у разі зміни ним клубної прописки.

Відомий італійський журналіст Джанлука Ді Марціо поділився своєю інсайдерською інформацією стосовно 21-річного українського вінгера Михайла Мудрика.

«Мудрик справді хороший гравець. Мілан хотів його влітку у разі переходу в іншу команду Рафаеля Леау, але Михайло був занадто дорогий для Мілана», – цитує Ді Марціо SoccerNews.nl.

Також італійський інсайдер додає, що Арсенал хоче купити Мудрика.

«Зараз Арсенал намагається підписати його, бо знає, що має справу з дуже талановитим гравцем. Але чи вийде щось у січні... Не знаю», – додав італійський журналіст.

Раніше була інформація, що головним претендентом на придбання Мудрика є лондонський Арсенал. За словами Ді Марціо, Шахтар хоче заробити на продажу Михайла 35 мільйонів євро.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

Арсенал на даний момент з 37 очками в активі лідирує в чемпіонаті Англії. Також лондонці пробилися до плей-офф Ліги Європи. Мілан з 33 балами іде другим в італійській Серії А. В рамках плей-офф Ліги чемпіонів «россонері» зіграють з лондонським Тоттенгемом.

X