Миколенко отримав порцію критики від Пікфорда за пропущений гол: відео епізоду

Переглядів 2375
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Миколенко отримав порцію критики від Пікфорда за пропущений гол: відео епізоду
Віталій Миколенко. Фото: Google
Англійський воротар Евертона Джордан Пікфорд висловив свої претензії українському дефендеру ліверпульської команди Віталію Миколенку за пропущений забитий м'яч.

14 січня в рамках 20 туру Англійської Прем’єр-ліги Евертон зустрічався з Саутгемптоном. 

Команда Френка Лемпарда виграла перший тайм завдяки голу Амаду Онани на 39 хвилині зустрічі. Але в другому таймі Саутгемптону вдалося зробити переможний камбек завдяки дублю Джеймса Ворда-Прауса, який відзначився голами на 46 та 78 хвилинах. У підсумку Евертон знову програв матч АПЛ, на цей раз з рахунком 1:2. 

Переможний м’яч Ворд-Праус забив зі штрафного і в тому епізоді, можливо, була позиційна помилка українця Віталія Миколенка. Після того, як м’яч було забито, голкіпер Евертона Джордан Пікфорд висловив свої претензії українському футболісту, можливо, через те, що він не прикрив кут, у який влетів м’яч. Відео епізоду можна подивитися тут.

Український захисник «ірисок» Віталій Миколенко вийшов на поле з перших хвилин і зіграв повністю матч. Портал статистики WhoScored оцінив гру українця в 6,7 балів. Вище оцінку у складі Евертона за цей поєдинок отримали тільки Тарковскі (6,8), Грей (7,0) та Онана (8,5).

У поточному сезоні українець зіграв за команду з Ліверпуля вже 20 матчів, у яких результативними діями він не відзначався.

До слова, Саутгемптон, який перервав серію із поразок, має тепер 15 очок. Також 15 балів і в активі у Евертона. У Вест Гема теж 15 очок. Ці три команди замикають турнірну таблицю АПЛ, ділячи 18-20 позиції.

Свій наступний матч в рамках битви аутсайдерів Евертон зіграє з Вест Гемом 21 січня.