«Вперед, Марсель!»: Маліновський французькою звернувся до фанатів після яскравої перемоги

Переглядів 2811
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Вперед, Марсель!»: Маліновський французькою звернувся до фанатів після яскравої перемоги
Маліновський разом з одноклубнками святкує перемогу Марселя. Фото: Google
Українець Руслан Маліновський вперше вийшов на поле у стартовому складі Марселя. Український футболіст зробив свій внесок у важливу перемогу провансальців, а після поєдинку зробив емоційний пост в інстаграмі.

14 січня в рамках 19 туру французької Ліги 1 українець Руслан Маліновський зіграв за Марсель у домашньому матчі з Лор’яном. Український півзахисник вперше вийшов на матч у стартовому складі Марселя.

До перерви команди обмінялися голами. На точний удар Терема Моффі господарі відповіли забитим м’ячем у виконанні Сеада Колашинаца. Потім на початку другої половини зустрічі завдяки голам Алексіса Санчеса та Жордана Верету Марсель зміг отримати комфортну перевагу в рахунку 3:1. На 66 хвилині наставник марсельців Ігор Тудор замінив Руслана Маліновського на Дімітрі Пайєта.

Більше голів у цій зустрічі не було. Матч завершився перемогою Марселя з рахунком 3:1.

Після переможного матчу Маліновський у себе в інстаграмі опублікував фото з гри та підписав їх такими словами:

«Дякуємо за чудову атмосферу на стадіоні! Важлива перемога з чудовим настроєм. Ідемо далі»

Також українець французькою мовою додав фразу:

«Вперед, Олімпік Марсель» («ALLEZ L'OM»)

За цей поєдинок від порталу WhoScored Маліновський отримав середню оцінку 7,1. Бали вище, ніж в українця, у складі провансальців отримали шість футболістів.

Це вже друга поспіль вікторія провансальців з Русланом Маліновським у складі. Раніше Марсель виграв на виїзді з рахунком 2:0 у Труа.

На даний момент Марсель з 42 очками іде на третьому місці в турнірній таблиці французької Ліги 1. У другого Ланса 44 бали, у першого ПСЖ 47 очок в активі, але у парижан ще є гра в запасі.

Наступний матч Марсель зіграє в рамках 1/16 фіналу Кубку Франції з Ренном (20 січня). А наступний поєдинок провансальців у рамках чемпіонату Франції буде з Монако 28 січня.