Мілан – Рух: де та коли дивитися матч 1/8 фіналу Молодіжної ліги УЄФА

Переглядів 1703
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Мілан – Рух: де та коли дивитися матч 1/8 фіналу Молодіжної ліги УЄФА
Мілах – Рух. Фото ФК Рух
Аналітики не вірять в успіх львівського Руху у поєдинку 1/8 фіналу Молодіжної ліги УЄФА з Міланом, українська команда має здійснити чергове диво у битві з італійцями.

Вже завтра, 28 лютого, молодіжна команда Руху проведе зустріч із Міланом, у якій розіграється путівка до 1/4 фіналу Молодіжної ліги УЄФА. З 15:00 на ютуб-каналі «RUH TV» на вболівальників чекатиме робота спеціальної студії жовто-чорних, а ось з 16:00 можна буде стежити за самим матчем ексклюзивно на MEGOGO.

Аналітики букмекерської контори FavBet не вірять у перемогу Руху над Міланом. Перемога українського клубу оцінюється в 4.05, а ось господарів поля в 1.82. Нічийний результат основний час – 3.95. Найімовірніший рахунок в основний час – це нічия 1:1, за неї дають 7.5, а ось найфантастичніший результат матчу на думку аналітиків – перемога Руху 3:0, коефіцієнт на рівні 60.

Додамо, що на попередній стадії юнаки Руху залишили за бортом плей-офф іншу міланську команду – Інтер (1:1, 4:3 за пенальті). Якщо Руху вдасться пройти міланський бар'єр, то у чвертьфіналі на них чекатиме переможець пари Атлетико – Генк.

Нагадаємо, матч 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА Мілан - Рух пройде завтра, 28 лютого, на стадіоні Centro Sportivo Vismara.