«Може робити різницю»: Циганик назвав головну надію збірної України у відборі до Євро-2024

Переглядів 9325
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
«Може робити різницю»: Циганик назвав головну надію збірної України у відборі до Євро-2024
Ігор Циганик. Фото: Google
Телеведучий та коментатор Ігор Циганик проаналізував гру Німеччина – Україна, окремо зупинившись на діях півзахисника іспанської Жирони Віктора Циганкова.

Авторитетний український журналіст, коментатор, ведучий та блогер Ігор Циганик відзначив гарну гру Віктора Циганкова у поєдинку проти Німеччини і відверто здивувався тому, що гравець не потрапив у стартовий склад збірної України у березневій зустрічі проти Англії у відборі на Євро-2024.

«Циганков видав фантастичний поєдинок. Для мене було здивуванням, чому у матчі проти Англії  його не випустили з перших хвилин, бо помітно, що на сьогодні – це найкращий український футболіст», – сказав Циганик.

Блогер вважає, що головний тренер національної збірної України Сергій Ребров тепер має випускати Циганкова у стартовому складі ледь не на безальтернативній основі.

«Він у найкращій формі, це дуже помітно. Він це демонструє, це людина, яка може робити різницю. Такого футболіста треба використовувати з перших хвилин», – заявив Циганик в ефірі своєї авторської програми на Ютуб-каналі Football Hub.

  • У поєдинку проти Німеччини Віктор Циганков оформив дубль;
  • В сезоні 2022/2023 у складі Жирони Циганков зіграв 19 матчів, забив три голи і зробив шість результативних передач;
  • За національну збірну України Циганков провів 45 поєдинків, забив дев'ять м'ячів і зробив чотири гольові паси.