«Може виявитися недостатньо»: іспанські журналісти винесли вердикт Луніну після матчу з Альмерією

Переглядів 11993
Артем Жилінський Артем Жилінський
7 голосів
«Може виявитися недостатньо»: іспанські журналісти винесли вердикт Луніну після матчу з Альмерією
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Іспанські журналісти прокоментували другий матч поспіль у стартовому складі мадридського Реала Андрія Луніна, який відіграв усі 90 хвилин у матчі із Альмерією (3:1).

Реал в матчі другого туру іспанської Прімери зробив камбек у виїзному поєдинку проти Альмерії. Зустріч завершилася з рахунком 3:1.

Іспанське видання Mundodeportivo вважає, що Лунін гарно відіграв в останньому матчі і залишив питання відкритим щодо голкіпера номер один в Реалі на час відсутності Куртуа.

«Українець добре проявив себе в матчі з Альмерією, але Анчелотті залишив питання, відкритим про те, чи буде він продовжувати грати в стартовому складі. 

Матч в Альмерії був дуже важливий для Луніна, який бореться за місце у воротах. З урахуванням того, що цього тижня замість травмованого Куртуа в команду прибув Кепа».

На думку журналістів, Лунін виконав своє завдання і чудово відіграв проти Альмерії.

«Лунін блискуче склав іспит. Незважаючи на ранній гол Аррібаса, воротар провів хорошу гру, зробивши вирішальні сейви, які не дозволили Альмерії забити гол».

Також остання прес-конференція Анчелотті залишила багато запитань, адже наставник натякнув на те, що Кепа обов’язково рано чи пізно зіграє. 

«Але чи достатньо цього, щоб зберегти його в стартовому складі? Після гри Анчелотті похвалив Луніна за гру і сказав, що впевнений у ньому, як і в Кепі, і попередив, що Аррісабалазі «рано чи пізно доведеться грати, і це може бути вже наступна гра», — написали журналісти.

  • У матчі першого туру цього сезону Ла Ліги Реал з Андрієм Луніним у воротах переграв у Більбао місцевий Атлетік з рахунком 2:0.
  • Прямим конкурентом українця за місце в основі Реала є Кепа Аррісабалага. Іспанця запросили з лондонського Челсі після травми бельгійця Тібо Куртуа.
  • В наступному, третьому турі Ла Ліги, мадридський Реал зіграє на виїзді з Сельтою. Поєдинок заплановано на 25 серпня.