«Можливо, у майбутньому з Металіста та Металіста 1925 зроблять одну команду»: Маркевич оцінив перспективи футболу в Харкові

Переглядів 6743
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Можливо, у майбутньому з Металіста та Металіста 1925 зроблять одну команду»: Маркевич оцінив перспективи футболу в Харкові
Мирон Маркевич. Фото: ФК Металіст
Легендарний український тренер Металіста Мирон Маркевич розповів про перспективи харківських команд, які через війну не виступають у рідному місті.

В інтерв'ю сайту FanDay.net Мирон Маркевич заявив, що хоче бачити у Харкові сильну команду.

«Коли Харків взагалі залишився без футболу, з'явився Металіст 1925. Команда вийшла в УПЛ і за це треба подякувати керівництву, що вони відродили футбол. Нині є ще й Металіст. Це добре для Харкова. Можливо, у майбутньому з Металіста та Металіста 1925 зроблять одну команду, а може й ні. Хочеться, щоб у Харкові була справді сильна команда».

Також досвідчений тренер оцінив виступи Металіста 1925 цього сезону під керівництвом Едмара.

«Металіст 1925 фінансово забезпечена команда, там немає заборгованості із зарплати. Команда на плаву, і я не думаю, що у них виникнуть проблеми із збереженням прописки в УПЛ. Едмар добре працює».

На даний момент Металіст 1925 займає дев'яте місце в турнірній таблиці УПЛ (27 очок), а Металіст знаходиться на 15-му рядку (22 бали).