«Можна туди сходити на екскурсію?»: український тренер висміяв Йовічевича за його заяву відносно Шахтаря

Переглядів 6140
Ілля Деулін Ілля Деулін
4 голоси
«Можна туди сходити на екскурсію?»: український тренер висміяв Йовічевича за його заяву відносно Шахтаря
Ігор Йовічевич. Фото: Google
Український тренер Олександр Севидов висміяв інтерв’ю свого колеги Ігора Йовічевича, який нещодавно покинув Шахтар. Севидов вирішив не обговорювати роботу хорвата, але не залишив без коментаря пару питань.

Відомий український тренер Олександр Севидов, який перебуває під довічною дискваліфікацією за участь у договірних матчах, прокоментував нещодавнє інтерв’ю вже екскерманича Шахтаря Ігора Йовічевича іспанському виданню Marca.

В ньому, зокрема, хорват сказав наступне:

«Ми терпіли сирени, жили в бункерах, у підвалах. Минулого року я жив у бункері. Це величезне психологічне випробування, воно зробило їх сильнішими і розкрило цей потенціал».

Севидов висміяв дані слова Йовічевича:

«Роботу колег не обговорюю, він став чемпіоном і це в нього ніхто не відбере. Але коли він сказав, що рік прожив у бункері. Блін, мені цікаво, де знаходиться бункер Йовічевича? Можна туди на екскурсію сходити?». 

Йовічевич також оцінив становище Шахтаря, коли він прийняв команду і що залишив після себе:

«Ми почали з нуля і подивіться, до чого це призвело».

Український спеціаліст у програмі Фінти та підкати поставив під сумнів дані слова хорвата:

«Коли Йовічевич прийшов до Шахтаря, там вже були такі прізвища: Трубін, Бондар, Матвієнко, Судаков, Бондаренко, Конопля, Сікан, Степаненко, Мудрик, Кривцов, Траоре. Хлопці, це не з нуля, от чесно. Так, прийшли Ракицький, Зубков і Криськів, вони підсилили команду. Але це точно не з нуля».

  • Спортивний арбітражний суд у Лозанні в квітні 2023 року залишив у силі рішення Апеляційного комітету УАФ відносно Севідова: пожиттєва заборона займатися будь-якою футбольною діяльністю.
  • Покарання пов’язане зі справою договірних матчів ПФК Суми, в якому Севідов у 2017-2018 рр. виконував роль консультанта. 
  • Йовічевич працював з Шахтарем у 2022-2023 роках. Разом з «гірниками» став чемпіоном України та вийшов до 1/8 фіналу Ліги Європи.
  • Хорват нещодавно почав співпрацю з саудівським Аль-Раедом.