«Мудрик - гравець дуже талановитий, але специфічний»: експерт оцінив шанси українця на місце в основі Челсі з Лемпардом

Переглядів 845
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Мудрик - гравець дуже талановитий, але специфічний»: експерт оцінив шанси українця на місце в основі Челсі з Лемпардом
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Журналіст Кирило Крижанівський висловився про перспективи Михайла Мудрика стати основним у Челсі з приходом Френка Лемпарда.

Кирило Крижанівський в інтерв'ю «УФ» припустив, що Лемпард робитиме ставку на гравців, які готові дати результат тут і зараз.

«Мудрик - гравець дуже талановитий, але специфічний. Тому що тренеру завжди потрібно давати результат. Є багато складових для досягнення результату, зокрема - показувати найкращі якості гравців і вміти приховувати найгірші якості.

Тому якщо Мудрик буде в хорошій формі, буде готовий психологічно - він гратиме. Якщо ні, ніякий інтерес у попередньому клубі не зіграє ролі. Тільки те, що тут і зараз. Лемпард орієнтуватиметься тільки на готових гравців. Крім Мудрика, у них ще багато молодих талановитих гравців, які могли б заграти», - додав експерт.

У поточному сезоні 22-річний вінгер у складі лондонської команди провів десять матчів у всіх турнірах, у яких зробив один асист.

На даний момент Челсі посідає 11 місце в турнірній таблиці АПЛ, маючи у своєму активі 39 очок. 12 квітня на команду Френка Лемпарда чекає поїздка в Мадрид на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Реала.