«Мудрик намагався»: експерт назвав головну проблему українця у Челсі

Переглядів 707
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Мудрик намагався»: експерт назвав головну проблему українця у Челсі
Михайло Мудрик. Фото ФК Челсі
Михайло Мудрик, що виступає на позиції вінгера Челсі, все ще не може знайти свою гру в лондонському клубі. Відомий коментатор Роберто Моралес пояснив, у чому причина.

Михайло Мудрик зіграв за Челсі вже п'ять матчів, але добрий рівень продемонстрував лише у стартовій грі з Ліверпулем (0:0).

Роберто Моралес проаналізувавши гру Михайла у матчі із Саутгемптоном (0:1) і дійшов висновку, що Мудрик потроху втрачає себе, оскільки він змінив свій стиль гри на більш командний.

«Мудрик намагався, але вся команда була дуже депресивною. Проблемою Мудрика може стати те, що він потроху втрачатиме себе. На відміну від того, як він грав у Шахтарі, у Челсі він намагається багато працювати у відборі».

Моралес вважає, що Мудрику треба більше грати так, як він це робив у Шахтарі – брати гру на себе та робити забіги у вільні зони.

«Для колективної гри це добре, але він втрачає себе, свої найголовніші якості. Насамперед, Мудрик – це індивідуальна гра, обіграш один на один на швидкості та забіги у вільні зони», – сказав Моралес у підкасті «ТаТоТаке».

Наступний матч Челсі проведе 26 лютого проти Тоттенхема. Гра розпочнеться о 15:30 за київським часом.