Мудрик отримає нового тренера? Триразовий переможець ЛЧ може змінити Поттера на чолі Челсі, але є проблема

Переглядів 11545
Євген Чепур Євген Чепур
5 голосів
Мудрик отримає нового тренера? Триразовий переможець ЛЧ може змінити Поттера на чолі Челсі, але є проблема
Зінедін Зідан. Фото: Google
Михайло Мудрик та лондонський Челсі можуть отримати нового головного тренера. Здається, терпіння керівництва англійського клубу закінчилося.

Як повідомляє Londonworld, рада директорів лондонського клубу веде секретні переговори з колишнім тренером Реала як можливу заміну Грема Поттера. Челсі готовий запропонувати йому угоду близько 13 мільйонів фунтів стерлінгів на рік.

За даними видання, Зідан може очолити Челсі після матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з дортмундською Боруссією 7 березня. Перший поєдинок завершився поразкою синіх із рахунком 0:1.

У той же час, як стверджує Planeta Real Madrid, скільки б грошей Зідану не пропонували, він не хоче переходити до Челсі чи будь-якої іншої англійської команди, оскільки не є фанатом Великої Британії, як через мову, так і через клімат. .

Найбільше бажання Зідана – отримати дзвінок від президента Реала Флорентіно Переса, щоб утретє очолити мадридську команду.

Відмітимо, що Зідан з Реалом тричі поспіль вигравав Лігу чемпіонів (2016,2017 та 2018 роках)

Нагадаємо, що у зимове трансферне вікно гравцем Челсі став український вінгер Михайло Мудрик, який ще не відзначився результативними діями за нову команду.