Мудрик показав, чому Шахтар хоче за нього 50 мильйонів євро: стали відомі кращі гравці матчу з РБ Лейпциг

Переглядів 548
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Мудрик показав, чому Шахтар хоче за нього 50 мильйонів євро: стали відомі кращі гравці матчу з РБ Лейпциг
Михайло Мудрик та Мар’ян Швед. Фото: Шахтар
У матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів донецький Шахтар у Німеччині розгромив місцевий РБ Лейпциг з рахунком 4:1. Михайло Мудрик та Мар’ян Швед визнані кращими гравцями поєдинку.

Вчора Шахтар стартував у цьогорічній Лізі чемпіонів з розгромної перемоги над німецьким РБ Лейпциг. Справжніми героями поєдинку стали вінгери українського клубу: Мудрик забив гол та відмітився двома результативними передачами, а Швед став автором дублю у ворота угорського голкіпера Гулачі.

Подвиги наших футболістів на полі дозволили їм стати кращими гравцями матчу за версією WhoScored. Так, Мудрика визнали кращим гравцем поєдинку та оцінили його гру на 8,3 бали. Швед став другим серед кращих – 8,2 бали.

Відмітимо, що найгіршим у матчі визнано воротаря РБ Лейпциг Гулачі, який на 16-й хвилині гри припустився жахливої помилки. Угорець отримав 4 бали.

14 вересня Шахтар в рамках другого туру Ліги чемпіонів очікує перша за 15 років зустріч з шотландським Селтіком. Раніше український клуб грав проти шотландців у сезоні 2006/2007. Тоді вдома «гірники» виграли з рахунком 2:0, а на виїзді поступилися – 1:2.

Нагадаємо, що Мудрик цього літа викливав інтерес у багатьох європейських клубів, але Шахтер поставив високий цінник на свого таланта – 50 мільйонів євро.