Мудрик провів перемовини з європейським грандом стосовно трансферу: перехід може відбутися вже у січні

Переглядів 6593
Дмитро Котков Дмитро Котков
5 голосів
Мудрик провів перемовини з європейським грандом стосовно трансферу: перехід може відбутися вже у січні
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
Український атакуючий півзахисник донецького Шахтаря вже у січні 2022 року може стати гравцем лондонського Арсеналу. Відомо, що українець вже провів провів перемовини з «канонірами».

У майбутнє зимове трансферне вікно український плеймейкер Шахтаря Михайло Мудрик може перейти в клуб АПЛ. Як відомо, лідера «гірників» хочуть купити лондонський Арсенал та Ньюкасл. На даний момент вважається, що саме Арсенал вважається головним претендентом на придбання Мудрика, оскільки самому Михайлу перспективи гри під керівництвом іспанського спеціаліста Мікеля Артети є привабливішими.

За інформацією видання talkSPORT, гравець збірної України уже провів перемовини із «канонірами» стосовно майбутнього переходу в лондонський клуб. Перемовини називають позитивними. Також відомо, що трансфер Михайла може відбутися вже у січні 2022 року.

Додамо, що за Арсенал також грає Олександр Зінченко, з яким Михайло Мудрик може створити гарний український тандем на полі. До речі, Зінченко на вихідних вперше з початку жовтня зіграв за Арсенал. Українець допоміг канонірам перемогти в принциповому лондонському дербі з Челсі (1:0).

У поточному сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 14 матчів, у яких він відзначився сімома голами та сімома результативними пасами. Додамо також, що Мудрик допоміг Шахтарю посісти третє місце в групі Ліги чемпіонів та вийти до плей-офф Ліги Європи. За підсумками жеребкування, донеччани зіграють з французьким Ренном, який в груповому раунді другого за престижністю єврокубку зустрічався з київським Динамо.

X