Мудрик вибрав ПСЖ? Неймар записав відеозвернення до вінгера Шахтаря та висловив надію на скору зустріч

Переглядів 13762
Євген Чепур Євген Чепур
4 голоси
Мудрик вибрав ПСЖ? Неймар записав відеозвернення до вінгера Шахтаря та висловив надію на скору зустріч
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
Нападник французького ПСЖ та національної збірної Бразилії Неймар записав відеозвернення до талановитого вінгера донецького Шахтаря та національної команди України Михайла Мудрика.

Зірковий Неймар передав привіт Мудрику та висловив сподівання, що скоро зустрінеться з ним. Відео було опубліковано на ютуб-каналі Влади Седан, дружини українського захисника лондонського Арсеналу Олександра Зінченка.

Переглянути відеозвернення Неймара до Мудрика можна у телеграм-каналі FanDay.net.

«Привіт, Мишко Мудрік. Дякую, що підтримуєш мене. Сподіваюся, у твоїй кар'єрі буде багато позитивних моментів. Скоро побачимося», – сказав Неймар, звертаючись до Мудрика.

Нагадаємо, що французький ПСЖ, в якому виступає Неймар, є одним із багатьох європейських топ-клубів, які хочуть придбати Мудріка. Раніше ми писали, що французький клуб уже розпочав переговори із представниками українського футболіста.

21-річний Мудрик провів у поточному сезоні за Шахтар 16 матчів у всіх турнірах, у яких забив вісім м'ячів і зробив стільки ж результативних передач. Контракт талановитого вінгера з донецьким клубом діє до кінця 2026 року.

X