«На Павелка чекає вручення підозри в кримінальному провадженні»: журналіст розкрив деталі щодо голови УАФ

Переглядів 1388
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
«На Павелка чекає вручення підозри в кримінальному провадженні»: журналіст розкрив деталі щодо голови УАФ
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Відомий журналіст Костянтин Андріюк поділився інформаціює про те, що президент Української асоціації футболу Андрій Павелко отримає підозру в кримінальному провадженні.

Андріюк заявив, що наразі голова УАФ знаходиться за кордоном.

«Павелко наразі за кордоном. А в Україні прямісінько на кордоні на нього чекає на вручення підозра в кримінальному провадженні. Це буде незабутнє повернення чинного президента УАФ. Я вірю, що воно таки буде!» – написав Андріюк у своєму телеграм-каналі.

Також журналіст повідомив, що йому подзвонив Павелко і заявив, що зовсім скоро повертається із закордонного відрядження.

«Павелко запевнив, не чекає ніякої підозри і нічого подібного не боїться.

Кілька разів в ході розмови наголосив, що за цим стоїть російський слід, який на його думку хоче розсварити український футбол».

Декілька днів тому підозру було вручено генеральному секретарю УАФ Юрію Запісоцькому при перетині кордону з Польщею. В УАФ заявили, що підозру Запісоцькому вручили підставні особи, а документ мав ознаки фальсифікації.

Нагадаємо, що 24 жовтня Козловський зібрав спеціальну пресконференцію, яка була присвячена проблемам українського футболу.

Колишній президент Руху звинуватив керівництво Української асоціації футболу в корупції. Також Козловський жорстко пройшовся по персоналіях та яскраво описав Павелка.