«На полі він проявляє певні якості»: журналіст назвав неочікуваного лідера Дніпра-1 у матчі зі Славією

Переглядів 615
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«На полі він проявляє певні якості»: журналіст назвав неочікуваного лідера Дніпра-1 у матчі зі Славією
Валентин Рубчинський. Фото: СК Дніпро-1
Футбольний журналіст Михайло Співаковський за підсумками поєдинку третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи Славія – Дніпро-1 (3:0) виокремив у складі дніпрян гравця, який може занести гру з пражанами собі до активу.

Першу гру проти Славії в Лізі Європи підопічні Олександра Кучера відверто провалили, програвши її з різницею в три голи. Більшість спеціалістів вже пророкують відставку наставнику дніпрян, а самому клубу, у найкращому випадку, потрапляння до групового етап Ліги конференцій.

Натомість футбольний журналіст Михайло Співаковський у цьому поєдинку знайшов і «світлу пляму», тобто одного футболіста, який намагався хоч якось виявляти свої лідерські якості. Мова про Валентина Рубчинського.

«У ситуації, коли вся команда майже 90 хвилин проплавала в ополонці, була лише одна людина, яка не хотіла тонути. Це Рубчинський.

Я не впевнений, що він лідер у роздягальні, кидається бутсами і може дати потиличник умовному Сватку чи Сарапію, але на полі він проявляє певні лідерські якості», – сказав Співаковський в ефірі ютуб-каналу ТаТоТаке.

  • Валентин Рубчинський перейшов до першої команди Дніпра-1 минулого літа з молодіжного складу. Цього сезону він виходив на поле в чотирьох поєдинках: дві результативні передачі.
  • Матч-відповідь Дніпро-1 – Славія відбудеться 17 серпня на стадіоні «Кошицька футболова арена» у словацькому місті Кошице. Гра розпочнеться о 21:00.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації ЛЕ зіграє із луганською Зорею. Той, хто програв, опуститься в Лігу конференцій, де в заключному відбірному турі зійдеться з тріумфатором пари Лех (Польща) - Спартак (Трнава, Словаччина).