На українського гравця завели справу в рф: футболіст відправив російський прапор в туалет, а потім у сміття

Переглядів 1486
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
На українського гравця завели справу в рф: футболіст відправив російський прапор в туалет, а потім у сміття
Олексій Дитятьєв. Фото: ФК Львів
Новачок Львова захисник Олексій Дитятьєв потрапив у сферу інтересів слідчого комітету російської федерації, органу не сподобалося, як українець повівся з прапором росії.

На днях стало відомо, що Дитятьєв зняв з флагштока одного з турецьких готелів російський прапор і відправив його в туалет, а через деякий час у сміття. Такими діями українця зацікавився слідчий комітет росії.

«У пресі повідомляється про те, що футболіст з України спустив російський прапор із флагштока, розташованого поряд з готелем у Туреччині, де проходять збори команди, і, зібгавши його, засунув під трибуну.

Ці дії були зняті на відео, поширені в мережі Інтернет. Футболіст супроводжував цей ролик негативними коментарями на адресу росії», – каже заява із сайту відомства.

Також слідчий комітет повідомляє, що голова цього державного органу країни окупанта доручив провести розслідування інциденту із подорожжю триколору.

Це відео захисник Львова підписав такими словами.

«Зовсім скоро ЗСУ це зроблять у всіх окупованих містах нашої країни. А поки що почнемо з Туреччини».

Нагадаємо, Дитятьєв став гравцем Львова у зимове трансферне вікно, куди він перейшов із казахського Аксу на правах вільного агента. Цього сезону він провів лише чотири гри та результативними діями не відрізнявся.