«Найщасливіша людина у світі»: Лунін поділився емоціями після матчу з Барселоною

Переглядів 3943
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
«Найщасливіша людина у світі»: Лунін поділився емоціями після матчу з Барселоною
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін прокоментував свою дебютну гру за мадридців в Ель Класико з каталонською Барселоною. У цій зустрічі українець пропустив один гол у другому таймі.

Український воротар Реалу Андрій Лунін висловився з приводу свого дебюту у Ель Класико, в рамках якого мадридська команда перемогла на «Сантьяго Бернабеу» Барселону з рахунком 3:1. Українець пропустив у цій зустрічі тільки один м'яч на 83-й хвилині зустрічі. 

«Ще з дитинства я мріяв зіграти в Ель Класико. Це неможливо передати словами. Зараз я найщасливіша людина у світі», - наводить слова Андрія Луніна Madrid Xtra.

Відзначимо, що за Реал у цьому переможному матчі забивали головний претендент на Золотий м’яч Карім Бензема, Феде Вальверде та Родріго. За Барсу після ефектного пасу Левандовськи п’ятою забив Ферран Торрес.

Додамо, що за поєдинок з Барселоною Лунін від статистичного порталу SofaScore отримав оцінку 7.0.

Цього сезону український воротар зіграв уже п’ять матчів за Реал. Основний голкіпер «галактікос» Тібо Куртуа продовжує відновлюватися від травми.

Реал після перемоги над Барсою, набравши 25 очок, вийшов на чисте перше місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. У каталонців, які розташовуються на другій позиції, 22 бали в активі.