«Нам кожен рік щось таке випадає»: Бущан пояснив фіаско Динамо у єврокубках складним жеребом

Переглядів 458
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Нам кожен рік щось таке випадає»: Бущан пояснив фіаско Динамо у єврокубках складним жеребом
Георгій Бущан. Фото: Google
Голкіпер київського Динамо Георгій Бущан впевнений, що в ранньому вильоту його команди з єврокубків цьогоріч, винний жереб, а не погана гра динамівців.

До всіх «бід» київського Динамо, окрім складної логістики і дуже начисеного графіку ігор, аж по дві на тиждень, додалася ще одна. 

Виявляється, в провалі команди Мірчі Луческу, яка не зуміла пробитися до групового етапу навіть не Ліги чемпіонів чи Ліги Європи, а Ліги конференцій, винен сліпий жереб, через який біло-синім довелося грати спершу з грецьким Арісом, а потім з турецьким Бешикташем.

Принаймні саме так вважає голкіпер Динамо Георгій Бущан.

«Жереб нам видав сильну команду, з якою ми, на жаль, не змогли впоратися. Нам кожен рік щось таке випадає. Того року теж кваліфікацію грали – одна команда хороша, друга теж.

Дивишся інші команди – назви не знаєш, звідки то взагалі. А проти нас хороша команда. Тому так вийшло, – сказав Бущан в інтерв’ю ВЗбірна.

За підсумками двохматчевого протистояння в раунді плей-оф кваліфікації Ліги конференцій Динамо двічі програло стамбульському Бешикташу (2:3, 0:1) і припинило боротьбу в єврокубках в останній день літа 2023 року.