Незважаючи на примирення з тренером: Реал повідомив Луніну, що він заважає команді Анчелотті

Переглядів 2771
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Незважаючи на примирення з тренером: Реал повідомив Луніну, що він заважає команді Анчелотті
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Колаж: «Український футбол»
Мадридський Реал хоче, щоб український голкіпер Андрій Лунін залишив клуб вже цього літа. Нещодавно сталася сварка між Андрієм та тренером воротарів, проте сторони вже примирилися.

Воротар збірної України Андрій Лунін не хоче залишати Реал Мадрид попри наполягання іспанського клубу піти вже цього літа.

Головний тренер команди Карло Анчелотті не має українця у своїх планах на наступний сезон, і клуб сказав йому, що найкращим варіантом було б покинути Мадрид у пошуках хвилин.

Проте Андрій хоче залишитися як мінімум до кінця свого контракту, який спливає влітку 2024 року. Цими діями Лунін змушує Реал змінити свої трансферні плані щодо позиції воротаря, не маючи можливості підписати нового футболіста на місце Андрія. Про це повідомило видання Fichajes.net.

Зазначається, що наступний сезон стане ключовим для майбутнього Андрія у «королівському» клубі.

Нещодавно стало відомо про сварку між Луніним та тренером воротарів Реала Луїсом Льопісом, проте як повідомляє видання Marca, сторони вже знайшли вихід з тієї ситуації та примирилися, а Льопіс навіть взяв Андрія в свої обійми.

  • Українець перейшов до мадридського клубу із луганської Зорі у 2018 році за 8.5 мільйонів євро.
  • Минулого сезону Лунін зіграв за Реал 12 матчів, пропустивши 13 м’ячів та чотири рази залишивши свої ворота у недоторканості.
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість воротаря у 5 мільйонів.