«Навіть Янукович собі такого не дозволяв!»: журналіст жорстко розкритикував президента УАФ Павелка

Переглядів 398
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Навіть Янукович собі такого не дозволяв!»: журналіст жорстко розкритикував президента УАФ Павелка
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Журналіст Сергій Болотніков прокоментував ситуацію із недопуском Костянтина Андріюка на пресконференцію президента Української асоціації футболу Андрія Павелка.

25 січня у Києві відбулася спеціальна пресконференція президента УАФ Андрія Павелка. На захід не було акредитовано одного з головних критиків керівника нашого футболу, журналіста Костянтина Андріюка.

Прес-секретар УАФ Олександр Гливінський заявив, що подібне рішення він прийняв особисто і обґрунтував це тим, що Андріюк не є журналістом.

Болотніков розкритикував відмову у допуску на прес-конференцію Андріюку з боку Павелка та Гливинського.

«Це була цензура. Такого собі не дозволяв ні Порошенко, ні Зеленський – не пускати журналістів на свої пресконференції.

Усі пам'ятають його епічну зарубу з Бутусовим. Думаю, якби на зустрічі з Павелком був Андріюк, було б щось схоже, може навіть гаряче».

Також Болотніков заявив, що навіть президент Янукович, що побіжно, зустрічався з тими, хто його критикує.

«Навіть Янукович собі такого не дозволяв! Пам'ятаю, як із ним зустрічався Мустафа Найєм у футболці «Немає корупції».

Навіть таких людей пускали до Януковича. Павелко ж із Гливинським вирішили, що вони якісь особливі та можуть вирішувати, з ким спілкуватися, а з ким – ні», – сказав Болотніков в ефірі ютуб-каналу «КДК».

Нагадаємо, що президент УАФ Андрій Павелко перебуває під слідством. Функціонера підозрюють у розкраданні одного мільйона євро на угоді з будівництвом заводу з виробництва штучних покриттів для футбольних полів.

Суд арештував до 22 січня 2023 року з можливістю внесення застави у розмірі 9,8 мільйона гривень. Цією можливістю функціонер успішно і скористався.

X