Не хоче обмежуватися орендою: захисник Шахтаря виявив бажання стати повноцінним гравцем Зюлте-Варегем

Переглядів 422
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
Не хоче обмежуватися орендою: захисник Шахтаря виявив бажання стати повноцінним гравцем Зюлте-Варегем
Олександр Драмбаєв. Фото: Зюлте-Варегем
21-річний українець Олександр Драмбаєв непогано розпочав свою закордонну кар’єру, ставши ключовим гравцем клубу з елітного дивізіону чемпіонату Бельгії.

Вихованець Шахтаря розпочинав у старті всі три поєдинки Зюлте-Варегему у цьому сезоні, а у грі з Брюгге відкрив лік своїм закордонним голам, принісши своїй команді нічию у двобої з чемпіоном країни.

«Після двох місяців у новому клубу сподіваюся, що буду в Зюлте-Варегем довше, аніж один рік, який передбачений орендною угодою. Я відразу відчув себе інтегрованим у команду, тренер часто займається зі мною індивідуально. Це додає мені впевненості», – цитує Драмбаєва Het Laatste Nieuws.

У Бельгії Драмбаєв, пов'язаний з Шахтарем контрактом до 30 червня 2024 року, грає на правах оренди, що розрахована на весь цей сезон. При цьому в угоді є пункт, згідно з яким бельгійці можуть викупити захисника молодіжної збірної України. 

На дорослому рівні Драмбаєв виступив тільки за Маріуполь (25 матчів, дві передачі). За молодіжку Руслана Ротаня він провів чотири матчі.