«Не можу сказати, що його потрібно лінчувати»: Кравець висловився про Тимощука та Ракицького

Переглядів 865
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Не можу сказати, що його потрібно лінчувати»: Кравець висловився про Тимощука та Ракицького
Артем Кравець. Фото УАФ
Колишній нападник Динамо Артем Кравець, який у січні оголосив про завершення професійної ігрової кар'єри, розповів про своє ставлення до Анатолія Тимощука та Ярослава Ракицького.

Анатолій Тимощук після початку повномасштабної війни в Україні залишився працювати в російському Зеніті, через що зазнав чимало критики на свою адресу.

Відомий український форвард Артем Кравець прокоментував вчинок Тимощука в інтерв'ю ютуб-каналу «Вацко Live».

«Я не спілкувався з Тимощуком. Ти українець, але сидиш і мовчиш. Він у перший же день мав розірвати контракт і повернутися в Україну», - сказав Кравець.

Ярослав Ракицький, на відміну від Тимощука, залишив клуб із держави-агресора одразу після початку повномасштабного вторгнення. Кравець вважає це рішення українського захисника правильним.

«Останнє [розірвання контракту із Зенітом] - це найкращий його публічний вчинок. А те, що він поїхав до росії під час війни - не дуже хороший вчинок. Але я не можу сказати, що його потрібно лінчувати за це. Це було його рішення, з яким він жив. 

Я ніколи не спілкувався з ним на цю тему. Я не знаю його як людину і його думок, але мені здається, що його рішення було неправильним», - заявив Кравець.

Нагадаємо, що Тимощук продовжує працювати в російському Зеніті, а Ракицький повернувся в донецький Шахтар у зимове трансферне вікно.

33-річний Кравець оголосив про завершення професійної ігрової кар'єри в січні.