«Не пропонує бачення і розвитку УПЛ ТБ»: Рух виступив з жорсткою критикою MEGOGO

Переглядів 1446
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
«Не пропонує бачення і розвитку УПЛ ТБ»: Рух виступив з жорсткою критикою MEGOGO
Колаж «Український футбол»
Представники львівського Руха відреагували на пропозицію медіасервісу MEGOGO створити телепул з 13-ти клубів, поєдинки яких транслюватимуться на їх платформі.

За п'ять днів до старту нового сезону в українській Прем’єр-лізі пристрасті довкола створення так званого єдиного телепулу, ніяк не вгамуються.

Уповноважені представники львівського Руха й взагалі виступили із відкритою публічною критикою на адресу медіасервісу MEGOGO.

«MEGOGO не пропонує бачення та розвитку УПЛ ТБ.

Це, по суті, пропозиція про трансляцію матчів на їхній платформі та все. УПЛ ТВ – це про хайлайти матчів, студії, флеш-інтерв'ю, підсумкові програми, авторські проекти, матчі юнацьких та жіночих команд та багато іншого».

Рух не поділяє бачення та підхід конкурентів до переходу від безкоштовної моделі до монетизації контенту.

«Безкоштовним УПЛ ТБ на MEGOGO пропонують залишати лише перші шість турів, далі переходити на платну модель.

Жодного слова про розвиток УПЛ ТБ немає, тільки пропозиція віддати трансляції MEGOGO і плисти за течією», – йдеться в заяві Руха.

  • Усі матчі сезону УПЛ-2023/24 (крім домашніх матчів Динамо, Зорі та Дніпра-1) транслюватимуться безкоштовно на всіх можливих майданчиках (ОТТ-платформи, YouTube, телеканали).
  • З наступного сезону трансляції ігор стануть платними та проводитимуться на ОТТ-платформах та YouTube.
  • Починаючи з кампанії 2025/26, платні трансляції проводитимуться на власній ОТТ-платформі «УПЛ-ТВ». Її розробка поки що у планах.