«Не проявив повагу»: в Португалії зробили гучну заяву про Трубіна і ситуацію з голкіперами Бенфіки

Переглядів 10762
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Не проявив повагу»: в Португалії зробили гучну заяву про Трубіна і ситуацію з голкіперами Бенфіки
Одіссеас Влаходімос та Анатолій Трубін. Фото: ФК Бенфіка
Колишній віцепрезидент Бенфіки Жозе Капрістано зробив заяву стосовно воротарського питання в лісабонському клубі, яка стосується українського голкіпера Анатолія Трубіна.

Нещодавно основний голкіпер лісабонської Бенфіки Одіссеас Влаходімос посварився з головним тренером Роджером Шмідтом, який вирішив поставити на гру проти Ештрели молодого Семюела Суареша.

Стосовно конфлікту між гравцем та тренером висловився колишній віцепрезидент Бенфіки Жозе Капрістано.

«Немає жодного футболіста, який підписує контракт, щоб потрапити в стартовий склад. Він повинен робити те, що йому каже тренер, його бос. Одіссеас зробив кілька помилок, проявив неповагу до тренера, Бенфіки та колеги, який пішов замінити його, і це мене не влаштовує».

Капрістано наголошує, що це не перший випадок неповаги від Влаходімоса.

«Він не поважав Хелтона Лейте (ексворотар Бенфіки), те ж саме зараз. Коли вони грають добре, ви не можете прибрати футболіста, тому що він грає добре, коли він грає погано (він зіграв дуже погано проти Боавішти), ви не можете прибрати його, тому що хлопець починає комплексувати».

Також експрезидент Бенфіки висловився стосовно того, хто має грати у воротах Бенфіки в наступних матчах.

«Чи повинен Суареш залишитися у воротах? Якщо тренер розуміє, що він повинен грати, чому б і ні? Крім того, тому що Анатолій Трубін тільки прийшов, і можливо, він ще не в формі. Суареш демонстрував хороший рівень у другі команді Бенфіки», – наводить слова Капрістано сайт O Jogo.

  • Трубін перейшов до Бенфіки із Шахтаря і підписав контракт на п'ять років. За першу команду донеччан 22-річний воротар провів 94 матчі, у яких пропустив 94 голи.
  • Влаходімос захищає кольори «орлів» з 2018 року. Загалом 26-річний голкіпер провів за Бенфіку 225 матчів та завоював чотири трофеї.
  • Новий сезон для «орлів» стартував з перемоги в матчі за Суперкубок Португалії над Порту (2:0), поразки від Боавішти в рамках чемпіонату Португалії (2:3) та перемоги над Ештрелою (2:0). 
  • Наступний матч Бенфіка проведе у суботу, 26 серпня, проти Жил Вісенте.