«Не сумнівався, що в Алієва сталеві яйця»: ексгравець Шахтаря спростував чутки про гулянки колишнього динамівця

Переглядів 1247
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Не сумнівався, що в Алієва сталеві яйця»: ексгравець Шахтаря спростував чутки про гулянки колишнього динамівця
Олександр Алієв. Фото: Динамо
Колишній гравець Шахтаря-3 Андрій Яковлєв поділився спогадами про екс-півзахисника Динамо Олександра Алієва, коли вони обидва виступали за казахський Тараз.

Олександр Алієв завжди прагнув перемагати і намагався ніколи не поступатися супернику. Таким екс-хавбек Динамо запам'ятався Яковлєву в Таразі.

«Саша вже був на спаді. Але до футболу ставився ще всерйоз. Запам'яталося те, яким непоступливим він був. Навіть на двосторонці, завжди хотів перемагати».  

Яковлєв розповів, що Алієв не такий гуляка, як про нього писала українська преса.

«Алієв заробив собі імідж мало не алкоголіка. Але тут слава трохи випереджала реальність. У Таразі він гуляв, але точно не більше за інших. 

У Києві, чув, до нього охоронця приставляли, щоб якось стримувати пориви. До речі, і в Донецьку так робили з деякими бразильцями».

Також Яковлєв зізнався, що ніколи не сумнівався у сміливості та рішучості Алієва.

«Чи здивувався, коли Алієв вступив у тероборону? І так, і ні. Алієв родом із росії, там вся його рідня. А він узявся за автомат. І захищав Київ у критичний момент, коли вороги вже під містом були. Але, те, що в Алієва сталеві яйця я не сумнівався», - сказав Яковлєв в інтерв'ю FanDay.net