«Не так багато, як хотілося б»: Григорчук висловив невдоволення напередодні старту Чорноморця в УПЛ

Переглядів 4793
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«Не так багато, як хотілося б»: Григорчук висловив невдоволення напередодні старту Чорноморця в УПЛ
Роман Григорчук. Фото: Google
За словами головного тренера Чорноморця Романа Григорчука, через проблеми з селекцією в контексті війни в Україні перед одеситами не стоятимуть високі задачі в новому сезоні чемпіонату.

Чорноморець в літнє міжсезоння втратив чимало футболістів, натомість рівноцінної заміни отримати не вдалося. Про це на пресконференції, присвяченій початку чемпіонату розповів головний тренер «моряків» Роман Григорчук:

«Зміни великі, багато людей пішло. Не так багато прийшло, як хотілося б. Селекційна робота важка, складна в силу того, що Україна живе в умовах війни і більшість футболістів, яких ми хотіли бачити, через цю причину не захотіли до нас їхати». 

Попри недостатню укопмплектацію складу, наставник одеситів шукає оптимізм:

«На даний момент по комплектації команди, звичайно, в нас недобір. Сподіваюся, що ті люди, які до нас прийшли, якомога швидше інтегруються в команду».

Наостанок Григорчук розповів про те, які завдання стоятимуть перед командою в новому сезоні:

«Формувати нову команду, ставити якісь високі задачі – це зараз дуже важко, якщо не неможливо. З цього всього витікає одне завдання – перемагати і здобувати очки». 

З кадровими змінами одеситів у літнє міжсезоння ви можете ознайомитися у таблиці трансферів УПЛ від «Українського футболу» за посиланням.

  • Григорчук прийняв Чорноморець взимку 2022 року. 
  • Минулого сезону одесити під орудою цього наставника здобули 9 перемог і 8 нічиїх у 30 матчах чемпіонату та в підсумку посіли 10 місце в турнірній таблиці УПЛ.
  • Новий сезон Прем’єр-ліги розпочнеться для «моряків» виїзним матчем проти ЛНЗ 30 липня. Початок зустрічі – о 15:00.