«Ніколи не думав, що побачу таке від Мудрика»: фанати Челсі розкритикували українця через його вчинок

Переглядів 16738
Євген Чепур Євген Чепур
4 голоси
«Ніколи не думав, що побачу таке від Мудрика»: фанати Челсі розкритикували українця через його вчинок
Михайло Мудрик. Фото ФК Челсі
Вінгер збірної України та Челсі Михайло Мудрик продовжує розгрібати наслідки свого необдуманого вчинку - цього разу на футболіста наїхали фанати лондонського клубу.

Михайло Мудрик поки не може запам'ятатися своєю яскравою грою на полі, але продовжує влипати в скандали завдяки своїм соціальним мережам. Практично одразу ж після його переходу в Челсі фанати знайшли на його сторінці пісню, в якій понад десять разів уживалося слово "нігер", за що дісталося українцеві.

Цього разу Мудрик влип у скандал завдяки відео зі спортзалу. Вінгер зняв і виклав у мережу тренування літнього чоловіка, у якого під час вправи сповзли штани. Уболівальники жорстко пройшлися по Михайлу, згадавши, що Челсі за нього виклав Шахтарю 70+30 млн євро цієї зими.

Gettodachopper2: "Справедливості заради, Челсі теж спустив штани, коли витратив на нього 70 мільйонів фунтів".

Shawnifee: "Челсі витратив майже 100 мільйонів на Мудрика, тільки для того, щоб його момент, який найбільше запам'ятовується в цьому сезоні, був зашквар у спортзалі. Лол"

ConnCFC: "Ніколи не думав, що побачу таке від Мудрика".

ArsenalAnoop: "Мудрик стає більш відомим поза футболом".

Taoaarons: "Це не те, що я очікував від Мудрика".

MikaelWitty: "Це відео таке незручне, як ціна Мудрика і його гра в Челсі".

Мудрик у поточному сезоні взяв участь у 16-ти матчах Челсі, в яких відзначився двома результативними передачами. Поліпшити свої статистичні показники Михайло може вже сьогодні в матчі проти Манчестер Юнайтед у рамках 32-го туру АПЛ.

X