«Ніколи не пробачимо окупанту»: тренер Минаю загинув на війні з росією

Переглядів 1100
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
«Ніколи не пробачимо окупанту»: тренер Минаю загинув на війні з росією
Чума Руслан Вікторович. Фото: телеграм канал ФК Минаю
Чума Руслан Вікторович віддав своє життя за незалежність України. Фахівець працював із дитячими командами футбольного клубу Минай. росія продовжує забирати життя наших земляків.

Україна продовжує щодня втрачати своїх героїв у війні із росією. На фронт вирушили тисячі мужніх хлопців, серед яких чимало людей зі спортивного світу.

Одним із них був дитячий тренер Миная Чума Руслан. Як повідомили у закарпатському клубі, воїн загинув на війні проти окупантів.

Герой України почав захищати Батьківщину з початку повномасштабного вторгнення росіян. У червні Руслану виповнилося 45 років. Про втрату у своїй футбольній родині закарпатський клуб повідомив у соцмережах.

«Футбольну сім'ю ФК Минай спіткало горе. Ми назавжди запам'ятаємо його порядним та чуйним. Для підопічних він залишиться тактовним та терплячим тренером, а для своїх дітей – найкращим батьком. Минай висловлює глибокі співчуття рідним та близьким українського героя! Ми пам'ятаємо, якою ціною маємо свободу. Ніколи не пробачимо окупанту його криваві вчинки!»,– сказано у заяві Миная у телеграм каналі клубу.

Варто зазначити, що у Руслана залишилися двоє синів, які зараз займаються в структурі Минаю. Денис тренується в академії, а Валентин – у ДЮСШ. Минай зобов'язався підтримувати сім'ю та постачати дітей усім необхідним для тренувань.

X