«Ніякого засідання комітету арбітрів не було»: нові подробиці щодо майбутнього Арановського після скандального матчу УПЛ

Переглядів 1246
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Ніякого засідання комітету арбітрів не було»: нові подробиці щодо майбутнього Арановського після скандального матчу УПЛ
Євген Арановський. Фото: УАФ
Ситуація довкола суддівства в поєдинку 28-го туру УПЛ Дніпро-1 – Ворскла (1:2) продовжує набирає обертів через неоднозначні рішення Ярослава Козика та Євгена Арановського.

Раніше з’явилася інформація, що одного з найвідоміших український суддів, арбітра ФІФА Євгена Арановського, пожиттєво відсторонено від виконання його службових обов'язків. 

Пізніше інше джерело повідомило, що Комітет арбітрів УАФ вважає, що головний арбітр Ярослав Козик та арбітр VAR Арановський прийняли правильні рішення у всіх ключових епізодах матчу Дніпро-1 – Ворскла.

Телеграм-канал «ТаТоТаке» повідомив свою версію щодо скандального поєдинку в Ужгороді.

«Ніякого засідання комітету арбітрів не було. Не переоцінюйте швидкість реакцій цього органу. Дніпро-1 подав офіційний протест щодо роботи і Козика, і Арановського. Клуб має претензії до трьох епізодів:

  1. Пенальті на Челядіні 
  2. Гра рукою Бацули 
  3. Жовта картка Сватку.

Через накопичену кількість помилок та підозру в упередженості – Арановського відсторонено до розслідування у Комітеті арбітрів. Можливо із залученням закордонних експертів». 

Варто зазначити, що для 46-річного Арановського через віковий ценз цей сезон і так мав стати останнім в кар’єрі.