«Один з грандів УПЛ»: Хомченовський висловився про майбутній матч Кривбасу та Динамо

Переглядів 371
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Один з грандів УПЛ»: Хомченовський висловився про майбутній матч Кривбасу та Динамо
Дмитро Хомченовський. Фото: Кривбас
Півзахисник криворізького Кривбасу Дмитро Хомченовський поділився думками напередодні матчу десятого туру чемпіонату України проти київського Динамо. Гравець очікує важкої, але цікавої гри.

Хавбек Кривбасу Хоченовський вважає, що Динамо може у будь-який момент додати, тому потрібно підходити до протистояння з киянами серйозно.   

«На гру проти Динамо налаштовуємось дуже серйозно. Розуміємо, що буде непросто, адже суперник сильний. Команда очікує хорошого, але, у той же час, непростого протистояння. 

Так, у цьому сезоні Динамо стартувало не дуже вдало. Але суперника ні в якому разі не можна недооцінювати. Це один з грандів УПЛ. Він може додати у будь-який момент, аби добитись успіху».

Також Хомченовський зізнався, що вся команда задоволена першій перемозі в нинішньому розіграшу чемпіонату України.

«Ми довго чекали першої звитяги, після повернення Кривбасу до УПЛ. Звісно, наразі усі задоволені, але попереду у нас довгий складний шлях, треба продовжувати перемагати. 

Потрібно працювати ще більше, аби ми могли у кожному турі набирати по три очки», — наводить слова Хомченовського офіційний сайт Кривбасу.  

Матч десятого туру чемпіонату України між Динамо та Кривбасом відбудеться 30-го жовтня. Початок гри запланований на 17:00.

X