«Основні ігрові принципи у збірній буде змінено»: експерт – про план Ротаня на гру з англійцями

Переглядів 371
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Основні ігрові принципи у збірній буде змінено»: експерт – про план Ротаня на гру з англійцями
Руслан Ротань. Фото: УАФ
Футбольний аналітик Євген Кузьменко поділився думками та очікуваннями від матчу національних команд Англії та України у рамках кваліфікації Євро-2024.

Євген Кузьменко у коментарі XSPORT поділився своїм баченням підготовки збірної України до стартового матчу відбору на Євро-2024.

«Збірна відчутно оновилася – окрім нового тренерського штабу, у складі з'явилися нові футболісти, або, так би мовити, нові старі футболісти. До того ж, ми вже знаємо, що для розуміння ідей Ротаня потрібен час.

Очевидно, що основні ігрові принципи у збірній буде змінено. Руслан Петрович у Лондоні тим і займається, що пояснює гравцям свої ідеї, і хоче ними заразити тих футболістів, із якими ще не працював».

Кузьменко припустив, що Ротань проти збірної Англії не використовуватиме схему 4-3-3, а спробує наситити центр поля.

«Моя думка, що проти такого суперника дуже важливо мати двох гравців в опорній зоні, тому, можливо, більш звичні для вболівальника 4-3-3 із двома інсайдами з перших хвилин і не побачимо. Важливо не просто назвати формацію, а постаратися продумати та прочитати – з якою метою та чи інша схема буде обрана», – сказав експерт.

Матч відбору на Євро-2024 між національними збірними Англії та України відбудеться 26 березня на стадіоні «Уемблі» у Лондоні. Початок – 19:00 за Києвом.

X