«Особливо, якщо дозволяли пограти у футбол»: батько Реброва – про дитинство головного тренера збірної України

Переглядів 566
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
 «Особливо, якщо дозволяли пограти у футбол»: батько Реброва – про дитинство головного тренера збірної України
Сергій Ребров. Фото: Google
Батько легенди київського Динамо Сергія Реброва пригадав про його дитячі роки. Майбутній кумир киян зростав у місті Горлівка, що на Донбасі і ледь навчився ходити, почав копати м’яча.

Станіслав Ребров воскресив у пам’яті дитячі та юнацькі роки нинішнього головного тренера національної збірної України, свого сина Сергія. 

Просунуті фани Динамо знають, що майбутній улюбленець секторів, як заряджають ультрас в одній зі своїх кричалок, зростав на Донбасі, натомість для підростаючого покоління цей факт став ледь не откровенням.

«З найглибшого дитинства Сергій мріяв стати футболістом, навіть спав із м'ячем під ліжком. Він сам почав займатися футболом, а ми з дружиною його лише підтримували у починаннях.

Найкращим тренером Сергія у Горлівці, який підняв його на ноги, був уже покійний Фомін», – пригадав Ребров-старший.

Також Станіслав Іванович пригадав і про перші кроки Сергія у дорослому футболі і переїзді до Донецька.

«Коли Сергій навчався у 9 класі, Фомін відвіз його до Донецька до школи олімпійського резерву. Там він жив у інтернаті та навчався. Під час навчання у школі олімпійського резерву він примудрився навіть зіграти кілька ігор за дубль Шахтаря. Йому тоді було 16-17 років.

Тренер другої команди «гірників» мені потім сказав: «Сергій нас дуже врятував, ми програвали 0:1, а він забив гол. Згодом Сергій почав виступати за головну команду Шахтаря»», – розповів Станіслав Ребров в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.

За час професійних виступів Сергій Ребров встиг пограти за такі клуби:

X