Ребров та збірна України: фахівець провів перше тренування у Німеччині – відео

Переглядів 8370
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Ребров та збірна України: фахівець провів перше тренування у Німеччині – відео
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Новий головний тренер національної збірної України Сергій Ребров розпочав виконувати свої обов'язки по-справжньому. Декілька годин тому він провів перше тренування синьо-жовтої дружини.

Двадцять три години в дорозі. Короткий відпочинок і до справи. Національна збірна України вже провела перше тренування перед товариською грою проти збірної Німеччини.

Поле стадіону в Бремені наші хлопці поки вирішили не топтати, адже тренерський штаб дав вказівку зосередитися на відновленні після важкого переїзду.

До Німеччини деякі збірники добиралися із Києва: спершу до польського Холма виїхали гравці українських клубів, а також оборонець англійського Борнмута Ілля Забарний, який за короткий час проведений у Києві встиг навіть одружитися.

Вже з Холма національна команда автобусом доїхала до аеропорту Фредеріка Шопена, що у Варшаві.

У польській столиці до збірної приєдналося двоє легіонерів — новоспечений чемпіон Польщі Владислав Кочергін із місцевого Ракува та Віталій Миколенко з англійського Евертона. 

Решта гравців, що виступають в іноземних чемпіонатах, прибудуть безпосередньо до Бремена, —  поінформували в УАФ.

Товариський матч Німеччина — Україна відбудеться в понеділок, 12 червня, в Бремені. Для Бундестім це буде 1000-й матч в історії.

  • На даний момент майже всі 35 тисяч квитків на спаринг розпродано.
  • В цьому поєдинку Сергій Ребров дебютує в якості головного тренера збірної України.
  • В рамках відбору Євро-2024 збірна України зіграє в червні два матчі: з Північною Македонією (16.06) та Мальтою (19.06).
X