Миколенко та Евертон у наступному сезоні: в Англії висловилися щодо майбутнього захисника збірної України

Переглядів 6615
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
Миколенко та Евертон у наступному сезоні: в Англії висловилися щодо майбутнього захисника збірної України
Віталій Миколенко. Фото: Google
Стабільному місцю в основі Евертону українця Віталія Миколенка нічого не загрожує. В цьому впевнені деякі британські журналісти, визнаючи його важливим гравцем в механізмі команди Дайча.

Якщо травми заважати не будуть, з ігровою практикою проблем теж не має бути. Йдеться про захисника національної збірної України та англійського Евертона Віталія Миколенкка.

Українець пропустив кінцівку цьогорічного сезону в англійській Прем'єр-лізі через проблеми з пахом, проте «іриски» й без Миколенка, все ж спромоглися залишитись в еліті, а вже в наступному сезоні настане час і Віталія битися на полі та допомагати партнерам по команді.

Про те, що місцю в основі українця Віталія Миколенка у Евертоні нічого не загрожує, впевнено висловився журналіст британського видання Liverpool Echo Коннор О’Ніл 

«Єдиний визнаний лівий захисник Евертона Миколенко пропустив кінець сезону через м'язову травму. Проте з огляду на те, що до кінця його контракту залишилося три роки, можна припустити, що гравець збірної України наступного сезону буде членом команди Шона Дайча», – написав О’Ніл.

  • Евертон за результатами сезону посів 17-те місце в АПЛ з 36-ма набраними очками.
  • 24-річний Віталій Миколенко провів в АПЛ 34 матчі, результативними діями не відзначався.
  • Статистичний портал Тransfermarkt оцінює українця в 22 мільйони євро.
X