«Особливої ефективності не було»: іспанська преса винесла вердикт Циганкову за програний матч Осасуні

Переглядів 2347
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Особливої ефективності не було»: іспанська преса винесла вердикт Циганкову за програний матч Осасуні
Віктор Циганков. Фото: Google
Іспанська преса оцінила гру українського вінгера Віктора Циганкова в матчі 38 туру іспанської Ла Ліги з Осасуною. За цей матч українець отримав оцінку 7,4.

Четвертого червня каталонська Жирона з Віктором Циганковим програла на виїзді Осасуні з рахунком 1:2. Українець відзначився асистом у другому таймі та став найкращим гравцем каталонської команди в цьому матчі.

Пропонуємо вашій увазі огляд іспанської преси з приводу гри Жирони та Циганкова:

Sport.es: «Одна з найсвітліших плям у команді Мічела. У нього був хороший удар перед перервою. Циганков згенерував атаку й асистував, коли забивав Рейньєр».

Mundo Deportivo: «Той, хто найбільше вірив у перемогу. У нього були моменти, особливо хороший шанс перед самою перервою. І на додачу до всього, він віддав усі сили в захисті».

Lesportiu: «Вінгер був активний у третій зоні, але особливої ефективності не було. У нього могло бути більше простору завдяки розривам між лініями, але захисники його перекривали. В останньому пасі не було делікатності».

  • Зазначимо, що за підсумками цього поєдинку Осасуна посіла сьоме місце в турнірній таблиці Ла Ліги та вийшла до єврокубків. Жирона фінішувала десятою та наступного сезону буде вирішувати завдання на внутрішній арені.
  • Циганков у сезоні 2022/2023 зіграв за Жирону 19 матчів, у яких він записав до свого активу три голи та шість результативних передач.