«Останню плитку доїдаю»: колишній підопічний Петракова розповів про важкий період тренера збірної України

Переглядів 285
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Останню плитку доїдаю»: колишній підопічний Петракова розповів про важкий період тренера збірної України
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Колишній футболіст хмельницького Поділля та київського ЦСКА Іван Малімон згадав про своє спілкування із нинішнім головним тренером національної збірної України Олександром Петраковим.

Малімон розповів, що за часів своїх виступів за ЦСКА перетинався з Петраковим. Тоді він тільки починав свою тренерську кар'єру як наставник другої команди армійців.

За словами Малімона, вже після періоду в ЦСКА він підтримував зв'язок із Петраковим, і той скаржився йому на непросте фінансове становище.

«На той час ніхто не міг такого подумати, що Петраков очолить національну збірну України. Він завжди був простим і відкритим як двері. Якось ми з ним зідзвонювалися вже після ЦСКА, і він каже: «Ваню, останню плитку доїдаю». Сидів без роботи та грошей», – сказав Малімон в інтерв'ю FanDay.net.

Нагадаємо, що у 2019 році Петраков привів молодіжну збірну України U-20 до перемоги на чемпіонаті світу, а у 2021 році очолив національну команду країни. На жаль, фахівцю не вдалося вивести синьо-жовтих на ЧС-2022.

Контракт Петракова з УАФ завершився 31 грудня 2022 року, проте офіційного повідомлення про припинення співпраці з тренером ще не було.

X